fredag den 10. juli 2015

Sims 4 - del 2.


Louis havde i en længere periode overvejet at få friet til hans smukke kæreste, Anne. Han havde endda fået købt ringen, han vidste bare ikke hvornår det var det rette tidspunkt. Louis havde inviteret Anne ud at spise på byens bedste restaurant, og de havde rigtig fået hygget sig med god mad, en dejlig vin til, og mindst ikke et godt humør og en god samtale kørende. Men da de endelig var kommet hjem, besluttede Louis sig for at det skulle være her, lige nu og her, så da Anne var på vej ind i huset, sætte han sig ned på knæ og kom med et host, som gjorde at Anne stoppede op, og vendte sig om, hun så meget overrasket ud, og et sted os meget nervøs. Louis svedte meget i hænderne, og havde det varmt, han var nervøs. Nervøs for et nej, nervøs for om dette var for tidligt. Anne gik tættere på, og Louis fik fremstammet "Vil.. Vil du giftes med.. Mig?", Anne smilede over hele hovedet, bogstaveligttalt og det lettede for Louis, og hun nikkede hurtigt på hovedet, mens hun svarede ja. Anne fik ringen på fingeren, og Louis rejste sig fra jorden og kyssede hende, et langt kys. 

Brylluppet skete efter en periode, det skulle jo ikke gå for hurtigt, de havde jo massere af tid! Desuden så skulle dagen planlægges, om de skulle giftes hjemme eller i en kirke, og Louis var meget overrasket over hvad Anne ville, hun vil nemlig giftes hjemme, Louis havde altid været van til at være til et bryllup som fandt sted i kirker, så han var meget på idéen, at prøve noget nyt og blive gift hjemme. Kjolen skulle først og fremmest findes, samt med Louis' tøj, og Anne synes vi skulle følge traditionen - at gommen ikke måtte se bruden i kjolen før selve dagen. Maden skulle vælges og bestilles til dagen, og der skulle bestilles underholdning og en bartender. Men hvornår skulle dagen være? De valgte en lørdag i sommerperioden, datoen hvor de mødte hinanden for første gang - kunne det blive mere romantisk? 




Dagen kom endelig, hvor de skulle giftes. Louis synes at Anne så rigtig godt ud i hendes valgte brudekjole, og han kunne ikke ønske sig en bedre og smukkere kæreste og mor til hans barn. Han kunne bare stå og kigge på hende, og tænke på hvor heldig han dog var. Han var sikker på at Anne var den eneste ene. De gjorde sig klar til at sige deres løfter til hinanden, og de var begge meget nervøse, for det hele var jo langt fra slut endnu. Efter deres løfter, og de fik sagt ja til hinanden så skulle ringene på, med deres dato og navne. Det Louis var mest nervøs for, var nu overstået. Nu skulle gæsterne underholdes, der skulle skæres kage og der skulle spises mad og selvfølgelig skulle der en masse drinks indbors. Alkoholfri selvfølgelig. Det undrede og irriterede Louis at Brooklyn valgte at dukker op midt i det hele, for han frygtede en drama, men hun holdt sig i baggrunden, hun var mødt op med deres fælles søn, som Louis brugte meget tid på. Men vidste Anne overhovedet at han havde fået barn med Brooklyn? 

Alt i alt, så havde de en rigtig hyggelig dag, og der var intet som kunne ødelægge den. Det gode humør var stadig højt, efter gæsterne var taget hjem, og det nygiftede par kunne ikke lade vær med at prøve at skabe endnu et familiemedlem til familien. Nu måtte tiden vise om der var kommet et barn ud af det, eller om de måtte prøve en gang til. 









Ingen kommentarer:

Send en kommentar