mandag den 13. juli 2015

Sims 4 - del 6




Louis's mor, Sophie, ringede for at fortælle at hende og hendes kæreste var blevet forlovet, og at de gerne ville invitere dem til bryllup. En mand som Louis ikke havde kendt så længe, men som han alligevel syntes rigtig godt om. Louis' far døde i en trafikuheld da Louis var barn.

Der udover fortalte hun også, at hun havde en anden overraskelse, som hun og en anden var parat til at fortælle. Men det skulle først fortælles på bryllupsdagen. Louis undrede sig meget over, hvad hun gerne ville fortælle, og hvad hun har holdt hemmeligt. 

____

Da dagen endelig kom, og folk mødte op til brylluppet i flot tøj, Sophie og hendes forlovede gift og mens de sad ved bordet og spiste kage, ville Sophie fortælle Louis hemmeligheden først da han jo var hendes eneste søn. "Jeg har adopteret Tobias" Sagde hun til Louis, "Mit hjerte blev solgt da jeg hørte hans historie" Kom det fra hende, og hun startede med at fortælle hans historie med Tobias' tilladelse.
Da Tobias ikke var ret gammel, der døde begge hans forældre i en slem bilulykke og Tobias blev bragt til en plejefamilie, hvor han ikke havde det godt, de slog ham og låste ham inde på hans værelse.
Ud over det blev han også mobbet i skolen, fordi han sad for sig selv og ikke rigtig snakkede med de andre.
Skolen opdagede hans blå mærker på kroppen og kommunen blev straks hevet ind i sagen, det har været nogle lange måneder hvor kommunen undersøgte sagen, hvor de kæmpede at få beviserne på bordet, og da beviserne kom frem, blev Tobias straks fjernet og kom på et børnehjem, fordi de ikke havde en familie hvor de kunne anbringe Tobias.
Sophie fortalte at hun tilfældigvis havde leget med tanken om at adoptere et barn, og da hun kiggede rundt på nettet og søgte efter nogle børnehjem, fandt hun et i nærheden som hun tog hen til, og da hun så Tobias, måtte hun bare vide hans historie og at den rørte hende så meget, at hun måtte snakke med ham, og fordi båndet mellem Sophie og Tobias var godt, bestemte kommunen sig efter nogle uger, at Sophie godt måtte adoptere ham.

Og mon ikke Louis var stolt over hans mor. Hun var en sand godhjertet person. Alle gæsterne fik også nyheden af vide, og de var mindst lige så stolte som Louis, og dagen forløb sig uden problemer og med massere af hygge, mens folk havde taget rigtig godt i mod Tobias. Det gjorde Sophie lykkelig. Tobias var nu officielt en del af familien.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar