lørdag den 11. juli 2015

Sims 4 - del 3



Louis og Anne havde deres første skænderi efter de blev gift. Og hvad handlede det om? Ja, Anne havde lagt mærke til at en dreng lignede Louis på en prik, et barn som fulgtes med Brooklyn og et barn som deres fælles datter Jessica, var blevet venner med og tit havde med hjem. Så selvfølgelig ville Anne spørge ind til det, og Louis indrømmede med det samme, at barnet var hans, men at han ikke vidste noget om at Brooklyn var blevet gravid med hans barn. 
Dette havde han holdt hemmeligt længe, for Mads var blevet ældre og var begyndt i skole. Anne have også undret sig over, hvorfor Louis ikke var så meget hjemme udover hans arbejdstider, og nu gav det hele mening. 
Louis havde et barn med en anden. Det var underligt at tænke på, og det var helt bestemt noget hun lige skulle synke. Værst af alt, var helt klart at Louis ikke havde fortalt det til hende. 

Ja, det var efterhånden et stykke tid siden de var blevet gift, og Anne kunne stolt fortælle Louis efter han kom hjem fra arbejde, at hun igen ventede barn, men det virkede han ikke så glad over, og det skuffede Anne rigtig meget. Gad han ikke have flere børn? Måske har han bare haft en stressende dag på arbejdet, og det tænkte Anne ikke mere over. Alting var lidt anspændt mellem dem, og de havde helt klart brug for at snakke om tingene. 

Af alle 3 graviditeter var denne den værste. Anne havde mange smerter i ryggen, og hun kastede rigtig tit op. Og alt det med Louis og det andet barn, gik hende meget på. Anne havde det tit så dårligt, at hun måtte gå i seng igen. Men hun glædede sig nu alligevel til at barnet ville ankomme til verdenen, især søskende glædede sig. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar