søndag den 12. juli 2015

Sims 4 - del 5.

Anne vågnede op med smerter i maven, og hun regnede dog med at det bare var plukveer, da hun ved morgenmaden kunne mærke at vandet var gået, lige efter at de andre børn var smuttet i skole. Louis var ved at gå i panik, selv om det var det tredje barn som kom til verdenen, eller kunne det være tvillinger? De syntes nemlig alle, at maven var rigtig stor.

Men hurtigt gik det til på hospitalet og fødslen varede længe, men det blev til en smuk lille pige, igen. Hun blev døbt Melissa. De tre kunne hurtigt tage hjem igen, da Melissa var sund, så hjem tog de, og de lagde Melissa oppe i hendes værelse, som Louis havde bygget mens Anne var gravid. 

Jessica og Simon kom langt om længe hjem fra skole, og da de fik nyheden af vide, skyndte de sig op på Melissas værelse, for at møde det nye familiemedlem. "Hun er sød" Kom det fra Simon, da det blev hans tur til at holde hende. 




Ganske få måneder efter blev det langt om længe Jessicas fødselsdag. Hun blev en rigtig smuk teenager. Hende og Louis havde sammen været igang med at bygge et værelse til hende også. Nu skulle hun starte på gymnasiet og hun glædede sig rigtig meget! Hun var gået ud af folkeskolen med en masse 12-taller, og dette blev selvfølgelig også fejret med alle vennerne og familien. Hendes forældre havde svært ved at forstå, at Jessica var ved at blive voksen. Tiden gik alt for stærkt. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar