onsdag den 15. juli 2015

Sims - del 8

Sidst I så til Louis og Annes familie, der var Melissa lige blevet født, vi har efterfølgende fulgt Louis og Annes anden ældste barn en periode, og i mellem tiden var Melissa vokset op og lignede sin mor rigtig meget.
Her ser I Anne
Og her er datteren Melissa. 

Melissa elskede at lave ballade, i modsætningen til sine søskende, så var Melissa også mere ligeglad med skolen.. Og det hjalp nok hellere ikke, at hun hang ud med de helt forkerte typer personer. Ja, så stod Melissa faktisk til at blive bortvist, grundet hendes fravær og grundet hendes opførsel henne på skolen når hun så endelig var i skole. 
Forældrene havde taget de alvorlige samtaler med Melissa, og lige meet hvad de gjorde, så har det ikke hjulpet, men nu var der ikke så lang tid til før hun også blev voksen, så mon ikke tingene nok skulle ændre sig?



Barnet, Tobias, som Sophie havde adopteret havde inviteret familien til fødselsdag, nu var det nemlig hans stor til at blive voksen. Øv for Sophie, hun syntes kun det var 2 år siden at hun adopterede ham, nu var han voksen og skulle til at flytte hjemmefra. Tobias havde fået en god slutning på hans barndom, og klarede det rigtig godt med folkeskolen hvor han kom ud med gode karakterer. Sophie var så stolt af ham.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar