fredag den 17. juli 2015

sims - del 9


Tilbage til Simon og Ann, hvor Ann har været på hospitalet for at føde endnu en smuk lille datter. Selv om hun har været gravid, og efterfølgende Ashley kom til verdenen, har Ann gjort sit bedste for at passe sit job.
Og hun syntes at Simon snart burde tage sig sammen, til at få fundet noget arbejde, da deres husleje lød på 14.000, og selv Anns løn var det ikke helt nok, at de måtte ofte låne penge af deres forældre, oh for pokker, det hadede Ann.
Simon sagde gang på gang, at han var ved at søge arbejde, men det var ikke nemt. Arbejdet hang altså ikke på træerne! 

"Hvis du ikke snart finder et eller andet arbeje, Simon, så bliver vi nød til at flytte herfra. Vi har to børn, og en husleje der lige kan betales med lidt hjælp. Det går ikke meget længere det her" Sagde Ann, som var bekymret.
Ashley blev født tæt på sin storesøsters fødselsdag, Fatima. Ashley voksede fra baby til barn, og nogle få dage efter holdte de stor fødselsdagfor Fatima, da hun nu ramte teenagesårene. Tillykke.

Nu var Fatima tæt på at blive voksen, gammel nok til at få et arbejde og igang med gymnasiet. Fatima havde valgt at få et lille fritidsarbejde som skulle hjælpe med huslejen, men det mente Ann nu ikke at Fatima havde behøvet, men hun havde selvfølgelig hørt forældrenes skænderi.



Som dagene de gik, var Anns lort forsinket, og hun havde det tit rigtig dårligt, i sær om morgenen. Derfor besluttede hun sig for at tage en test, som viste sig at være positiv. Havde de råd til et barn mere?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar